Programeaza-te AICI !

Sanatatea e cel mai pretios dar

Povestea noastră


Istoria căutărilor noastre și ulterior interesul pentru tot ce înseamnă Biorezonanță, a început in urmă cu aproximativ trei decenii, moment in care unul din membrii familiei Băcean a fost diagnosticat cu o afectiune hepatica în stadiu terminal, mai exact, ciroza hepatica multinodulară, moment în care specialiștii au estimat un prognostic de viață de maxim 3 luni pentru dânsa. Prof. Dr. Aurel I. Băcean, medic specialist neurochirurg și fiul pacientei în cauză, știa, din experiența practicii medicale pe care o avea, că, estimările colegilor erau corecte și prin tratamentele convenționale, era cam tot ce se putea obține, adica nu mare lucru. Din acest motiv, din dorința de a-și ajuta mama și de a face tot ce se poate, a cautat alternative pentru a-i oferi o ameliorare și a-i prelungi macar cu putin speranța de viață.

Prin căutările întreprinse, Dr. Băcean găsește și alte cazuri de pacienți, care susțin că, în urma curelor fitoterapice, în paralel cu un regim igienodietetic au obținut ameliorări, motiv pentru care, îmreună cu pacienta și colaborînd cu medicul internist se hotărăsc să încerce. După 6 luni de la momentul respectiv, pacienta este reevaluata echografic și starea ficatului dînsei este la fel, neameliorată. Din cauză că nu sunt modificări evidente în bine, Dr. Băcean ii propune să renunțe, măcar să se poată bucura de o alimentație fără restricții în timpul rămas. Deși dezamagită că nu e mai bine, își aduce aminte că prognosticul fusese trei luni și acum trecuseră șase, starea generală nu era evident mai bună, dar nici nu se mai agravase, motiv pentru care hotarăște să continue.

Din dorința de a gasi ceva mai eficient Dr. Băcean își continuă căutările și găseste date despre o metodă de electroterapie inventată de un medic American in anii 40, care obținuse atunci rezultate aproape incredibile la pacienții săi. În paralel cu fitoterapie și regim, Dr. Băcean îi recomandă și această terapie Rife. După 2 ani de terapie cu frecvente, la evaluare echografică, ficatul este descris, în limite normale (adică nodulii de ciroză nu mai sunt vizibili).

Surpriza tuturor implicati, a fost legată de durata și calitatea vieții pacientei, care în loc de 3 luni, a mai trait peste 17 ani, din momentul diagnosticului, ducând o viață normală. Acest fapt și ulterior celelallte cazuri ne-au ajutat să cautăm și să întelegem cum putem folosi cât mai eficient aceste metode, pentru a încerca sa îi susținem cît mai mult pe cei care ne cer ajutorul.

Prin ce facem zi de zi, de ani de zile, încercăm să aducem zâmbetul pe fețele pacienților care ne trec pragul. Multumim celor care ne acordă încrederea lor, ne-au ales și le promitem că facem tot ce știm mai bine, pentru a-i ajuta să ducă o viață plină de sănătate, deoarece în concepția noastră „Sanatatea e cel mai prețios dar!”

Povestea pacienților noștri

" Ma numesc A. L. sunt in varsta de 28 ani. In anul 2000 la un control medical am descoperit ca am poliartrita reumatoida. Am urmat tratament cu cortizon, antiinflamatoare, tratament de fond, balnear si calmante, pentru... CITESTE MAI DEPARTE "

Poliartrita reumatoida – A. L. 28 ani

" Ma numesc D. P. din Arad, am 53 ani, iar in anul 1990 urmare unei operatii de splina, am colectat o hepatita de tip C. Acest lucru l-am descoperit in anul 1999, iar din anul 2000 sunt permanent in tratament... CITESTE MAI DEPARTE "

Hepatita de tip C – P. D. 53 ani